Jacob Cohen jeans

Jouw favoriete Jacob Cohen jeans koop je bij Pauw. Het modebedrijf Pauw is een expert in eigentijdse en superieure Jacob Cohen kleding, voor zowel mannen als vrouwen en in diverse stijlen, maten en kleuren.

Geschiedenis van Jacob Cohen spijkerbroeken

Jacob Cohen is een Italiaanse fabrikant van het gelijknamige prachtige spijkerbroekenmerk, waarvan de geschiedenis teruggaat tot 1985. Het bedrijf werd opgericht door Nicola Bardelle Veneto (Noord-ItaliĆ«). Vanaf 2003 begon Jacob Cohen, toen onder leiding van Nicola’s zoon Tato Bardelle, een compleet nieuwe kledinglijn met frisse looks. Jacob Cohen wordt daarna echt internationaal bekend als toonaangevend modemerk.De spijkerbroeken van Jacob Cohen zijn niet alleen modieus en stoer, maar ook gemaakt van de hoogste kwaliteit Japanse denim. Als icoon in modewereld onderscheiden de jeans van Jacob Cohen vanwege het feit dat ze met veel zorg en precisie handgemaakt geproduceerd worden. Hierbij wordt milieuvriendelijk gewerkt zonder gebruik van chemische producten of technieken. Als je kiest voor Jacob Cohen spijkerbroeken, kies je bewust voor topmode, kwaliteit, uitstraling en toon je tegelijk ook je betrokkenheid bij een beter milieu.

Jacob Cohen jeans bij Pauw

In de webshop van Pauw koop je eenvoudig en voordelig een fraaie Jacob Cohen spijkerbroek. Pauw levert snel en zorgvuldig, zodat je niet lang hoeft te wachten op je broek. Regelmatig heeft Pauw jeans in de aanbieding, zodat je voordelig uit bent. Bij Pauw ben je altijd verzekerd van kwaliteitsbroeken en kleding uit de hogere sectoren van de fashionwereld. Laat je verrassen door het ruime